Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Verlengde garantie actie op al uw Crespo aankopen

Comfortabel zitten, ontspannen op de camping of in de tuin is voor iedereen belangrijk.  Dit doet u natuurlijk op een Crespo stoel. Het bijzondere aan een Crespo kampeerstoel is dat er voor iedereen en voor ieder type vakantie een juiste stoel beschikbaar is. Zo kan echt iedereen genieten van het meest optimale zitcomfort. De combinatie van het mooie design, het ergonomische zitcomfort en de hoogwaardige kampeermeubelen materialen maakt Crespo uniek!

Benieuwd naar welke stoel het beste bij u past? Klik hier om de kieswijzer te bekijkenVerlengde garantie - Wat moet u hier voor doen

1. Maak uw keuze uit de uiterst complete collectie Crespo kampeermeubelen.
2. Ga naar 1 van de 200 Crespo dealers bij uw in de buurt. Klik hier voor het overzicht van uw dealers.
3. Klik bovenaan deze pagina op de rode knop: Actie 2020 -> 6 jaar garantie.
4. Via dit formulier kunt u nu stap voor stap uw extra garantie aanvragen.
5. De bevestiging van de verlegende garantie ontvangt u hierna op het door u gewenste e-mailadres

 

Voorwaarden verlengde garantie actie:
De datum op uw aankoopbon moet aantonen dat uw Crespo aankoop heeft plaatsgevonden in 2020. Elke aankoopbon (elk garantienummer) kan maximaal een keer deelnemen. Uw aanvraag dient bij ons binnen te zijn voor 1 januari 2021.  Crespo Benelux houdt zich het recht voor inzendingen die niet voldoen aan de voorwaarden van het aanbod, uit te sluiten van deelname. Indien u ons uw e-mail adres of andere persoonsgegevens verstrekt, dan zullen wij deze gegevens alleen gebruiken om u onze nieuwsbrief te sturen of om uw vragen te beantwoorden. Indien u aangeeft de nieuwsbrief niet langer te willen ontvangen dan wordt uw e-mail adres uit ons bestand verwijderd.

Crespo garantie

 


 

 


 

 
© 2020 Crespo Benelux. Alle rechten voorbehouden.