Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heeft u een vraag over de producten en/of diensten van Crespo Kampeermeubelen? Bekijk onderstaand de veelgestelde vragen.

Kieswijzer

 Welke stoel past bij mij?

Er is niet één stoel die voor iedereen het beste past. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van uw lichaamsbouw, maar ook van de wijze waarop u kampeert en hoeveel ruimte u heeft om bagage mee nemen. Crespo heeft in haar brede collectie een best passende stoel voor ieder type mens en voor ieder type vakantie. Via de Crespo kieswijzer kunt u de best passende stoel voor u uitkiezen. Bekijk de kieswijzer hier. 

Dealers

  Waar vind ik een Crespo dealer?

Als Crespo klant kunt u terecht bij alle Crespo dealers in heel Nederland en België. Klik hier voor een overzicht van alle Crespo dealers. 

Service & Garantie 

 Wat moet ik doen als mijn Crespo product een defect/mankement vertoond?

U kunt met al uw vragen en problemen terecht bij uw Crespo dealer. De service afhandeling van Crespo kampeermeubilair verloopt in eerste instantie namelijk altijd via onze Crespo dealer. Zij kunnen de aard van het defect beoordelen en vaststellen wat er nodig is om dit te herstellen. Vaak kan een defect eenvoudig door uw Crespo dealer hersteld worden. Eventueel benodigde onderdelen kan uw dealer bij ons bestellen.

 Wat valt er onder de garantie?

Om goed te kunnen beoordelen of uw defect onder de garantie valt adviseren wij om naar uw Crespo dealer te gaan waar u het Crespo product heeft gekocht. Onze dealers kunnen beoordelen of het defect onder de garantie valt.  Onder de garantie vallen defecten die het rechtstreekse gevolg zijn van een fabricage fout of een materiaal defect. 

 Wat heb ik nodig om de verlengde garantie aan te vragen?

Voor de aanvraag van de verlengde garantie heeft u een kassabon en een garantiebewijs nodig. Het garantiebewijs zit bij het product. 

 Hoe vraag ik verlengde garantie aan voor mijn Crespo producten?

Crespo biedt standaard 5 jaar garantie op al uw Crespo aankopen. Voor een jaar extra garantie kunt u uw aankopen aanmelden via: https://garantieaanvraag.crespo.nl/garantieaanvraag.php

Overig  

 Waar kan ik onderdelen van mijn Crespo verkrijgen?

De meeste onderdelen van Crespo kampeermeubelen zijn te vervangen. Omdat er veel verschillende modellen en typenummers zijn is het wel belangrijk dat precies vastgesteld wordt welk onderdeel benodigd is. Om die reden loopt het bestellen van onderdelen altijd via onze Crespo dealers.

 © 2020 Crespo Benelux. Alle rechten voorbehouden.